EȘTI CEEA
CE ANGAJEZI

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI

ANGAJEAZĂ-L PE CEL MAI BUN

LICENȚIAȚI, PROFESIONIȘTI, ETICI ȘI CEI MAI BUNI

Compania noastră este licențiată în Republica Moldova. Suntem o echipă de profesioniști, specializată în resurse umane și oferim cele mai bune servicii din Europa, adăugînd valoare afacerii dvs. cu personalul selectat și prețuri competitive.

SPECTRU LARG AL DOMENIILOR DE OPERARE

Oferim clienților noștri servicii de recrutare nu doar pentru poziții începătoare cum ar fi muncitori la depozite, fabrici, domeniul deservirii, șoferi, agenți de vînzări, etc, dar recrutăm și personal pentru poziții de impact înalt cum ar fi experți, directori, etc.

CELE MAI BUNE PREȚURI CU GARANȚII SUPLIMENTARE

Vă promitem cele mai mici prețuri din Europa, care includ și anumite garanții în favoarea intereselor dvs. Nu ezitați să ne contactați și să ne permiteți să contribuim la creșterea profitabilă și durabilă a companiei dvs.

NU DOAR CANTITATE, CI ȘI CALITATE

Contrar tendințelor pieții, noi nu vă prezentăm orice candidat interesat de oferta dvs. Selectăm riguros doar candidații care se potrivesc job-ului oferit de dvs. Diferența în calitate veți vedea-o pe pracursul interviurilor cu acești candidați.

RATĂ DE SUCCES DE PESTE 90%

În contractele de muncă cu durată determinată avem o rată de succes de 98%, ceea ce însemnă că lucrătorii selectați de noi activează pînă la finele contractului. În contractele pe perioade nedeterminate rata de succes este de 96 % si 89%, adică muncitorii lucrează o perioadă de 6 și respectiv 12 luni.

CONFIDENȚIALITATE

Toate informațiile pe care le împărtășiți cu noi sunt sigure și securizate. Noi nu vom divulga niciodată informațiile, planurile, strategiile și politicile de resurse umane cu părțile terțe, cu excepția informațiilor pe care le faceți publice pentru a fi împărtășite persoanelor care caută un loc de muncă.

LUAȚI LEGĂTURA CU NOI

CONTACTE

str. Alba Iulia 148/3, MD2051, Centrul Comercial “VIPARK”, Chișinău, Moldova

+373 67 53 11 33 / +373 22 80 33 71

info@melijob.com